Prologi joulukalenterille

2.12.2011 - 19:55 / sdall.


Oho, hyvää joulukuun toista :D.
Me vannottiin Jammun kanssa verivalat, että tehään molemmat joulukalenteri ja kerrotaan molemmat omalla tavallamme tarinoita meidän ylijännästä elämästä. Jammu teki jo osan 1, ja on kovaa vauhtia vääntämästä numero kakkosta (hehheh), mutta koska mä olen tarpeeksi moraaliton venyttämään verivalan sääntöjä jo ensimmäisenä päivänä, olen vähän jäljessä :D. Piirrän sit kun oon siivonnu. Ja juonu kahvia. Ja tuijottanu kun olkkarissa pelataan Batmania. Ja ehkä pessyt koneellisen pyykkiä.

Okei, ei nyt sentään. Ajattelin saada aikataulusta kiinni vielä tänään.

Korvaukseksi tarjoan stripin verran matkasarjakuvaa. Ja siivun kuivaa pullaa. Sydän :D.

Kategoria: Uncategorized.
Tagit:4 vastausta - “Prologi joulukalenterille”

 1. Anonymous Kirjoittaa:

  Oih, ihanaa! Tänne tuli päivitys. :)
  Sattumalta ajauduin tänne vanhaan blogiin ja täällä odotti ihan tuoreinta uutta. haha. Odotellessa seuraavia~ :)

 2. edit rephrase proofread Kirjoittaa:

  Have you already done making Christmas calendars? How do they look like?

 3. new grammar Kirjoittaa:

  What a wonderful gift for the New Year holidays. Enough extraordinary and unpredictable.

 4. paramountessays Kirjoittaa:

  I must say I was super nervous using this site being that I never bought an essay online. But am a satisfied customer. I needed an essay to turn in the next day and had to be 5 pages long. Although the writer had to extend my time twice by a couple of hours, it was all worth the wait. I will defiantly be ordering more essays from https://paramountessays.com service. I am really busy with work, I really didn’t have the time to write this essay. Very helpful service.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus