Ylämäkialamäkiylämäkialamäki

18.02.2009 - 12:47 / sdall.


Oon tehnyt viime aikoina aika vähän kuvapäivistä. Sen sijaan oon keskittynyt
piirtelemään muita asioita, joita voi kiinnostuneet käydä kattelemassa sketchblogistani.

EXTRA: Pointless rant

Kategoria: Uncategorized.
Tagit: ,6 vastausta - “Ylämäkialamäkiylämäkialamäki”

 1. yks nynny Kirjoittaa:

  Hei kuule! Mulla on tismalleen sama ongelma, että aika-ajoin vertaan itseäni kaverihin, jotka on kaikki tietenkin mua niin paljon parempia ja itselle tulee sellainen luuseri -olo ja tekisi vaan mieli lyödä hanskat tiskiin ja vaihtaa alaa (eräänlaisella taidealalla olen itsekin) ja vaan opiskella jotain kunnollista, vaikkapa ööh terveydenhoitajaksi? :–D
  Mutta siis tästä päättelen, että jokaikinen ihminen fiilistelee joskus samalla tavalla ja etenkin jokaikinen SUOMALAINEN. Se on kuule meidän kansantauti tuntea alemmuutta (ja etenkin kateutta) välillä. Siis: don’t give up! Monota paskaa fiilistä perseeseen ja anna palaa! :—)

 2. Anne Kirjoittaa:

  NO. AIJAA. Mä taas aattelin et vitsit jos joku Salla tekee tosi hienon kevätjulkasun ja omasta tulee sietämätöntä löröä.

 3. keijjo Kirjoittaa:

  Mitä itse arvostaisit sarjakuva-antologiassa?

  No rohkeuttapa rohkeutta. Jos ei tunne tekijöitä, ihastelee sitä, joka poikkeaa sillä ettei välitä mitä muut (kaverit) mun jutusta ajattelee.

  Sulla on rohkeutta siviilielämässä mutta piirrät samalla lailla kuin syksyllä..?

 4. t Kirjoittaa:

  Tämähän on aina välillä jokaisen pikkaisenkin luovan ihmisen kohdattava: se hetki kun tuntuu että tässä tämä nyt sitten oli, kaikki viimeisetkin luovuuden pisarat on puritettu umpikivestä tehdystä päästä ja muut osaavat kuitenkin tehdä tämän paremmin.

  Itse olen huomannut että tuollainen paniikki itse asiassa vain avaa ne tulvapadot uudestaan :)

  Seuraavaan kertaa asti ainakin ;)

 5. lakritsiomena Kirjoittaa:

  Mullakin toi sama juttu tulee, ainakin täällä limingassa ahistaa kun ei edeltävinä vuosina piirtäny niin paljoo ja te kaikki ootte niin nuorii ja hyvii ja yhyy jne.
  Mä opin sitten jossain vaiheessa laittamaan sellasen puoli-hälläväliä vaihteen, jolla saa tehtyy mitä tahansa. Tosta kevätjulkasustakin mä onnistuin ajatteleen että “tää on nyt tämmönen koulutehtävä, tehdäänpäs pois alta.”

  Tai sitten multa vaan puuttuu joku itsekritiikkiosa aivoista…

  Waah, mutta siitä sun jutusta oli tulossa ainakin hienon näköinen, mitä viivaa!

 6. muura Kirjoittaa:

  tuu pia pois sielt sit, miks menit

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus