50 asiaa minusta – osa 3

6.11.2008 - 10:39 / sdall.


Jatkuu illalla.

Kategoria: Uncategorized.
Tagit:7 vastausta - “50 asiaa minusta – osa 3”

 1. keijjo Kirjoittaa:

  Ei toi o konditionaali-imperfekti, kulta. Imperfektin konditionaali on sanosisin. Verbihän on sanota.

 2. sdall Kirjoittaa:

  No joku nimi piti tuolle murrejutulle keksiä, tuntui luontevimmalta. Esimerkiksi verbin ETSIÄ 1. persoonan imperfekti on sallakielellä ETSISIN, joka on virallisesti sen verbin konditionaalimuoto. Siitä ilmaisu “konditionaali-imperfekti”, laitetaan nyt vielä sitaatteihin ettei ketään luule sitä miksikään viralliseksi termiksi : D

 3. Niksuuuuuuu Kirjoittaa:

  Mulla oli pienenä samanlainen poskiärrä. Kyllä sillä ois herunu vaikka keneltä. Vaikkei eräs perinteinen suomalainen voimasana kuulostaiskaan kovin vakuutavalta…

  Tai ehkä kenties se olis NIMENOMAAN kuulostanu todella autoritääriseltä.

 4. Joiku Kirjoittaa:

  Ei huvittavia ääniä vaan ÄLYTTÖMÄN SÖPÖJÄ ääniä, Salla hyvä. <3

 5. Anonymous Kirjoittaa:

  Suomesta ei saa appelsiini krokanttia DD:

 6. sdall Kirjoittaa:

  Kirotessani mulle on juoruttu, että saa sitä jostain. Joskus vuos takaperin sitä myytiin erä Turun keskustan Anttilassa, sen jälkeen ei oo kyllä näkyny. Toistaiseksi pitää tyytyä siihen mitä saa ruotsinlaivalta D:

 7. pawla Kirjoittaa:

  Ollaanko me oikeesti oltu noin julmii sulle ku kuvas 26? :D Sen lisäks jos se oon mä niin näyttää ku mul olis lohikäärmeen tai jonkun olion käsi :P Plus mäkin kuulemma nauran kutitettaessa hassusti. Teemun mukaan kuulostan ihan Matiakselta kun se röhöttää sitä ärsyttävää nauruaan :D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus