JOULUKALENTERI – Matkapäiväkirja/Täytesarjakuvaa

22.12.2010 - 1:48 / sdall.


Edelliseen Via Baltica-merkintään vielä lisäys

1) Hitchhiker’s guide to the stuff you just need to know 2)”Wow. I always wish I’d see hitchhikers along the road when I’m driving so I could pickthem up” 3) “But even I would not give a ride to these two sunshines”

Sohvasurffasin Alexandrin kanssa yhden duden luona. Mä lähdin jo seuraavana päivänä eteenpäin, venäläinen liftikamuni jäi vielä Liettuaan pariksi päivää. Sääli, koska mulla oli sen kanssa aivan tajuttoman hauskaa. Plus että en ois varmaan selvinnyt koko reissusta ilman tuota mainiota tulkkia :D

1) That morning the busstation of Kaunas was packed with old people. Naturally not a single one of them spoke any English.

1) “How come every single granny points me to a different direction?” 2) “I almost feel like giving up but I can’t” 3) “And the time’s already…Oh” 4) “From now on I’ll find everything  on my own without asking directions!” Probably not such a good idea, concidering the sense of direction you have, Salla

Liettua-Puola-matkasta on tyyliin yks ruutu, vaikka piti piirtää kokonainen sivu siitä. Mut otti kyytiin Garliavoksesta yks aussi, joka ajoi ihan pirun kovaa ja aika holtittomasti, jäi liikennekameraan kiinni sata200 kertaa mutta selitti miksi sen ei pidä maksaa niitä. Se ajo mut Suwalkiin, joka oli mulle jo löyhästi ennestään tuttu paikka koska liftasin siellä viime vuonna. Siihenkiin reissuun liittyy hieno tarina, jonka kerron myöhemmin. Tämänvuotisesta Suwalki-tarinastakin on vaan kaks ruutua, mutta sekin on kyllä sellanen juttu että piirrän sen kyllä loppuun.

Vaikka…huomenna.

Kategoria: Uncategorized.
Tagit: , ,Yksi vastaus - “JOULUKALENTERI – Matkapäiväkirja/Täytesarjakuvaa”

  1. uses articles Kirjoittaa:

    I really love your characters and the style of your comics. I was waiting a lot for this new part of my favorite comics. I hope you will please us with more comics.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus