Mä olen lapsi vielä

2.02.2009 - 21:56 / sdall.
3 vastausta - “Mä olen lapsi vielä”

 1. keijjo Kirjoittaa:

  Oot sikäli vapaa että sä voit itse määritellä millaista on ihmisiksi eläminen.

 2. malakias Kirjoittaa:

  Lapsena sitä ajattelee että aikuiset on vanhoja. Nuorena aikuisena sitten huomaa että ymmärtää kyllä enemmän kuin lapsena mutta eihän se sisäinen lapsi mihinkään ole hävinnyt. Silti keski-ikäisiä katsoessaan sitä taas kuvittelee että siihen mennessä varmaan on jotenkin “aikuisempi”, tylsempi. Paskanmarjat.
  Nyt neljääkymmentä lähennellessä sitä tajuaa että ei ikä sinänsä mitään muuta. Niin kauan kuin ihminen antaa lapsenmielisyytensä elää, ei sisäinen lapsi sieltä mihinkään häviä. Ymmärrys vain kasvaa. Mutta ikävää on se että niin monet kuolettavat lapsenmielisyytensä, koska eivät arvosta sitä. On surkeaa katsottavaa kun vierestä kavereita kaatuu näihin pystyyn kuolleitten itsensä vanhuksiksi tekijöitten suureen ja harmaaseen massaan hokemaan samaa “sitä on jo liian vanha” -mantraa.
  Mutta kaikista ikävintä on katsoa kakskymppisiä jotka “kaiken kokeneena” suuressa elämänviisaudessaan suhtautuvat kaikkeen kyynisesti, katsovat nuorempiaan “vittu mitä lapsia”, kaikki on paskaa, ja salaa odottavat elämästä jotain mitä eivät itsekään tiedä. Eikä se ikinä siitä miksikään muutukaan ennenkuin huomaa että koko elämä on tässä ja nyt – kello se vain juoksee aina eteenpäin.

 3. Salla Kirjoittaa:

  Niin kovin totta.
  Surullista kyllä, niin myös tuo jälkimmäinen pointti. Muutama tapaus löytyy omastakin lähipiiristä.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus